Какво предлагам?

Аз съм Георги Жуковски, уеб разработчик и дизайнер с повече от 10 години опит. В това време успях да помогна на множество бизнеси да израснат онлайн от нулата, както и изградих дългосрочни партньорства и приятелства с много от тях.

Стилът ми на работа намира приложение сред богато разнообразие от индустрии. Инвестирам в работата си много енергия и страст и се стремя да надминавам очакванията.

jukovski-body

UX & UI дизайн

За да постигна най-добрата ефективност при създаването на всеки ресурс, комбинирам UX и UI, като следвам съвременните тенденции и технологии, които ще направят преживяването във вашия сайт или приложение лесно и достъпно. Докато UX е отговорен за цялото взаимодействие с потребителя, UI е отговорен за визуалната част.

Уеб разработка

На среща съм за да създадем вашия нов уебсайт и устойчива стратегия в разработката на вашия старт-ъп, така че да можете да правите корекции в движение, да персонализирате дизайна и да създавате системи за вашия потребителски интерфейс. Работя с ReactJS, WebGL, Angular, CSS, PHP за custom проекти, както и с готови CMS платформи като WordPress и Drupal.

Уеб поддръжка

Поддържането и сигурността на вашия уеб сайт, не е ваша грижа - връщам ви времето, като върша цялата упорита работа вместо вас. Ежедневно архивирам всички файлове и база данни на вашия уебсайт на сигурно място, така че дори ако най-лошото се случи, спокойствието е само на 1 клик.
С моите пакети за поддръжка получавате сигурност и спокойствие за вашият уеб сайт, бърза реакция при възникнал проблем, последни актуализации на вашите модули/скриптове, както и включено време за писане на код или редактиране на вашето съдържание.

Онлайн магазини

Предлагам цялостни решения в изграждането на онлайн магазини. С годините работа в сферата научих кои са най-важните неща за един работещ магазин. Интегрирам всякакви разплащателни системи, опции за изплащане на стоките, автоматизирам голяма база от данни с продукти, работя усилено върху скоростта за да бъдете успешни и да продавате повече.

Кой съм аз и какво предлагам

Клиентите за мен

ОТЛИЧНО
16 отзиви на
Steliyan Atanasov
08/03/2024
Останах много доволен от сайта, който ми изработи Георги ! Професионален подход, добра комуникация, добри цени! Препоръчвам, доверието се оправдава !
Diana Pelovska
14/12/2023
Hervorragender Profi! Herzlichen Dank an Georgi Zukovski für die herausragende Gestaltung meiner Website für meine Online-Galerie "Donnart Kunst Galerie". Er zeigt ein tadelloses Verständnis für Ästhetik und Funktionalität, kombiniert mit Kreativität und Reaktionsfreudigkeit. Die Website ist nicht nur stilvoll, sondern auch benutzerfreundlich, und bietet eine perfekte Plattform zur Präsentation von Kunst. Der Arbeitsprozess verlief reibungslos und professionell. Ich empfehle Georgi Zukovski gerne für jedes Webprojekt! Diana Pelovska
zdravka zdravka
03/10/2023
Един изключителен професионалист! Точност, коректност, изпълнение 100%! Отлично се справя с всяко задание и винаги намира ефективни решения. Заедно сме от създаването на нашият сайт. Без него нямаше да сме това, което сме.Благодарение на него имаме един уникален, лесен и достъпен сайт. Винаги с отношение, получавам отговор на всичко. Не бих си и помислила, че мога да се доверя на друг, така както на него. Препоръчвам!!!
Miroslav Angelov
03/10/2023
Работихме заедно по изработката на сайта за софтуерната ми компания. Преди това преминах през няколко фирми за уеб разработка и не останах доволен - или отношението беше лошо, или качеството не беше достатъчно добро. Силно препоръчвам, ако търсите високо качество за сайта си на разумна цена, изработен според нуждите на клиента, а не по готов темплейт.
Otlichnici
10/05/2023
По време на съвместната ни работа, Георги показа изключителен професионализъм и допринесе много към проекта с добри идеи, както и с насоки от опита му с други подобни онлайн бизнеси. Отговаряше на всичките ни въпроси и отдели много време да направи сайта точно както ние си го представяхме. С екипът ни останахме много доволни от свършената работа и силно препоръчваме услугите му.
Silvana Yosifovanhegejeueheej
29/11/2022
Когато става въпрос за работа при мен компромис няма. Трябва да е повече от най- доброто. Девет месеца търсих кой да ми направи уеб сайта. Говорих с много хора , фирми , познати ,непознати и не усетих "моя човек" докато не видях случайно един видеоклип. Писах без да очаквам нищо. Веднага ми отговори въпреки късния час. На следващия ден се чухме и О , Чудо ! Това момче ме разбра ! Сега имам най- хубавия уеб сайт в бранша. Живея в Англия и бизнеса ми е тук , но смело казвам , че няма втори такъв сайт. Препоръчвам го на всички и съм сигурна , че ще ви изненада с повече от това ,което сте очаквали. Благодаря ти Георги за логото , за уеб сайта ( за това , че ми спря сърцето когато го видях и изгубих дар слово , но имах голяма усмивка ), за дизайна , за това , че продължаваме да работим и в бъдеще. Благодаря !
Nikola Ilchev
31/08/2022
Georgi is a awesome specialist and developer. Knowledgeable in Wordpress and Woocommerce he can always provide you with a great solution for your business
vladimir nedkov
31/08/2022
В ролята му на уеб разработчик, работя с Жуковски от повече от 10 години. Жоре, благодарен съм ти за времето и енергията, които включваш в проектите, които съм ти възлагал! Харесва ми, че говориш бизнес езика и винаги си в крак с последните технологии. Клиентът винаги е прав! :)
Tanya Kostova
28/03/2022
Georgi Jukovski is great professional in web development. We choose him for the development of our brand website and we don't regret about it. He is easy to work with, knowledgeable, professional and creative person. We would strongly recommend him for developing your amazing website.
Iren Tsvetkova
22/03/2022
Поръчахме изработка на сайт за една НПО и с колегите ми останахме много доволни от свършената работа. Резултатът е - професионална, бърза и качествена изработка на сайта ни, с много креативност и иновативно мислене. Сега сайтът ни е лесен за управление от наша страна и в същото време, полезен и удобен за клиентите ни! Доверете им се и ще останете доволни! Ирен

Пишете ми, отговарям бързо

Имате нужда от

Ще се радвам да обсъдим Вашия проект.

 

Тел: +(359) 887 770 840
georgi@jukovski.com