Какво предлагам?

Аз съм Георги Жуковски, уеб разработчик и дизайнер с повече от 10 години опит. В това време успях да помогна на множество бизнеси да израснат онлайн от нулата, както и изградих дългосрочни партньорства и приятелства с много от тях.

Стилът ми на работа намира приложение сред богато разнообразие от индустрии. Инвестирам в работата си много енергия и страст и се стремя да надминавам очакванията.

jukovski-body

UX & UI дизайн

За да постигна най-добрата ефективност при създаването на всеки ресурс, комбинирам UX и UI, като следвам съвременните тенденции и технологии, които ще направят преживяването във вашия сайт или приложение лесно и достъпно. Докато UX е отговорен за цялото взаимодействие с потребителя, UI е отговорен за визуалната част.

Уеб разработка

На среща съм за да създадем вашия нов уебсайт и устойчива стратегия в разработката на вашия старт-ъп, така че да можете да правите корекции в движение, да персонализирате дизайна и да създавате системи за вашия потребителски интерфейс. Работя с ReactJS, WebGL, Angular, CSS, PHP за custom проекти, както и с готови CMS платформи като WordPress и Drupal.

Уеб поддръжка

Поддържането и сигурността на вашия уеб сайт, не е ваша грижа - връщам ви времето, като върша цялата упорита работа вместо вас. Ежедневно архивирам всички файлове и база данни на вашия уебсайт на сигурно място, така че дори ако най-лошото се случи, спокойствието е само на 1 клик.
С моите пакети за поддръжка получавате сигурност и спокойствие за вашият уеб сайт, бърза реакция при възникнал проблем, последни актуализации на вашите модули/скриптове, както и включено време за писане на код или редактиране на вашето съдържание.

Онлайн магазини

Предлагам цялостни решения в изграждането на онлайн магазини. С годините работа в сферата научих кои са най-важните неща за един работещ магазин. Интегрирам всякакви разплащателни системи, опции за изплащане на стоките, автоматизирам голяма база от данни с продукти, работя усилено върху скоростта за да бъдете успешни и да продавате повече.