Поддръжка

Предлагам уеб поддръжка за вашия сайт с пакети от 39 лв./м.

Поддържането и сигурността на вашия уеб сайт, не е ваша грижа – връщам ви времето, като върша цялата упорита работа вместо вас. Ежедневно архивирам всички файлове и база данни на вашия уебсайт на сигурно място, така че дори ако най-лошото се случи, спокойствието е само на 1 клик.

С моите пакети за поддръжка получавате сигурност и спокойствие за вашият уеб сайт, бърза реакция при възникнал проблем, последни актуализации на вашите модули/скриптове, както и включено време за писане на код или редактиране на вашето съдържание.

Стартъпи

Работя със стартиращи компании, които имат желание да се изстрелят в дигиталното пространство. Вярвам в изграждането на взаимоотношения и търся компании, с които мога да работя дългосрочно.

Компании

Ако вече имате съществуващ уебсайт, който смятате, че може да бъде подобрен, ще се радвам да обсъдим вашия проект. Работя с утвърдени компании от всякакъв мащаб, за да им предоставям креативни дигитални решения.

Агенции

Работя с агенции на базата на white-label, за да им осигуря както дизайн, така и разработка. Ако търсите фрийлансър, който да ви помогне да разширите услугите си, моля, свържете се.

Направете запитване за поддръжка