Предлагам уеб поддръжка за вашия сайт

 

Поддържането и сигурността на вашия уеб сайт, не е ваша грижа – връщам ви времето, като върша цялата упорита работа вместо вас. Ежедневно архивирам всички файлове и база данни на вашия уебсайт на сигурно място, така че дори ако най-лошото се случи, спокойствието е само на 1 клик.

С моите пакети за поддръжка получавате сигурност и спокойствие за вашият уеб сайт, бърза реакция при възникнал проблем, последни актуализации на вашите модули/скриптове, както и включено време за писане на код или редактиране на вашето съдържание.

Какво точно включва?

 

Приоритетно обслужване и време за реакция след постъпване на проблем или нужда от корекция.

– Непрекъснато поддържане на актуално резервно копие на целия сайт и базата му данни.

– Редовни актуализации на системата за управление на съдържанието (CMS) и всички модули към нея.

– Ежедневен мониторинг на сървъра и предприемане на всички необходими действия за възстановяване на нормалната работа на сайта, в случай на спиране или друг проблем.

– Регистрация на сайта и следенето му с всички средства на „Google Webmaster Console„. Предприемане на всички необходими действия в случай на отклонения от нормите, зададени от Google.

– Създаване на отчети с данни за посещаемостта и препоръки за оптимизация на съдържанието, базирани на реални статистически данни от търсения в Google.

– Друга техническа поддръжка в която включва корекции по код, дизайн, съдържание 

или се свържете с мен

0887770840

За кого е подходяща уеб поддръжката?

Стартъпи

Работя със стартиращи компании, които имат желание да се изстрелят в дигиталното пространство. Вярвам в изграждането на взаимоотношения и търся компании, с които мога да работя дългосрочно.

Компании

Ако вече имате съществуващ уебсайт, който смятате, че може да бъде подобрен, ще се радвам да обсъдим вашия проект. Работя с утвърдени компании от всякакъв мащаб, за да им предоставям креативни дигитални решения.

Агенции

Работя с агенции на базата на white-label, за да им осигуря както дизайн, така и разработка. Ако търсите фрийлансър, който да ви помогне да разширите услугите си, моля, свържете се.

Мнения от клиенти

ОТЛИЧНО
10 отзива на
Nikola Ilchev
31/08/2022
Проверени
Georgi is a awesome specialist and developer. Knowledgeable in Wordpress and Woocommerce he can always provide you with a great solution for your business
Прочетете още
vladimir nedkov
31/08/2022
Проверени
В ролята му на уеб разработчик, работя с Жуковски от повече от 10 години. Жоре, благодарен съм ти за времето и енергията, които включваш в проектите, които съм ти възлагал! Харесва ми, че говориш бизнес езика и винаги си в крак с последните технологии. Клиентът винаги е прав! 🙂
Прочетете още
Tanya Kostova
28/03/2022
Проверени
Georgi Jukovski is great professional in web development. We choose him for the development of our brand website and we don't regret about it. He is easy to work with, knowledgeable, professional and creative person. We would strongly recommend him for developing your amazing website.
Прочетете още
Iren Tsvetkova
22/03/2022
Проверени
Поръчахме изработка на сайт за една НПО и с колегите ми останахме много доволни от свършената работа. Резултатът е - професионална, бърза и качествена изработка на сайта ни, с много креативност и иновативно мислене. Сега сайтът ни е лесен за управление от наша страна и в същото време, полезен и удобен за клиентите ни! Доверете им се и ще останете доволни! Ирен
Прочетете още
Nedyalko Blazhev
05/04/2021
Проверени
Професионални услуги, изпълнени в срок с повече от добро отношение. 🙂
Прочетете още
Ruslan Minkov
05/03/2021
Проверени
Изключително доволен съм от услугите на г-н Жуковски. Той създаде и поддържа сайта на фирмата ми повече от 5 години, като работата му е на много високо ниво. Комуникацията с него е безпроблемна - добре разбира нуждите на клиента и дава отлични решения, които бързо прилага на практика.
Прочетете още
ЛЕЧЕБНА
14/02/2021
Проверени
Доволна съм изключително от проекта, който направихме заедно. Препоръчвам на всеки, който търси професионалист, на който да разчита в дългосрочен план за успешното развитие на своя бизнес.
Прочетете още
Katya Stoyanova
28/01/2021
Проверени
Работим с него вече пета година. Изключителен професионалист, отзивчив , компетентен и отговорен.
Прочетете още
Sara Samadi
28/01/2021
Проверени
Изключителен професионалист! Креативен и с иновативен подход в работата си! Винаги има подходящо решение и готовност да съдейства. Работя с него от няколко години и съм много доволна от вниманието, да ми помогне, както в уеб разбработването на сайта ми, така и в дизайна на моите продукти. Препоръчвам с две ръце!
Прочетете още